Tietoa Luottokamuista

Me Luottokamut olemme laadukkaita rakennus- ja remonttipalveluita tarjoava yritys. Pyrimme toimimaan rennosti, mutta asiallisesti ja tuomaan toimintaamme kaikkea sitä asiakaspalvelu- ja projektikokemusta, joita olemme kerryttäneet vuosien aikana Suomen suurimpien yritysten parissa.

 

Kilpailemme luotettavuudella, ennakoitavuudella sekä mielenrauhalla, jota pyrimme jokaisessa projektissa tarjoamaan.

 

Pyrimme aina tarjoamaan projektia hintaan, joka sisältää kaikki ennakoitavissa olevat seikat. Tavoitteena on tarjota selkeä, ennalta tiedossa oleva hinta, joka ei muutu.

 

Palvelulupaukset ja arvot

 

  • Avoin ja rehellinen kommunikaatio asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa
  • Luotettavuus ja työn suorittaminen sovitusti ja ajallaan.
  • Asiakasta, naapurustoa ja työmaata kunnioittava siisteys ja järjestys.
  • Vastuullinen tapa toimia
  • Kiinteä ja hyvin ennakoitava hinta ilman lisäveloituksia kilometreistä tai muista etukäteen tiedossa olleista tekijöistä.

Vastuullisuus

Vastuullisuus on laaja aihepiiri, mutta Luottokamujen toiminnassa Vastuullisuus tarkoittaa erityisesti suoraselkäistä ja rehellistä tapaa toimia asiakkaiden, työntekijöiden ja muiden sidosryhmien kanssa, sekä toimintamme ympäristövaikutusten huomiomista.

Aina ei tarvitse ostaa uutta

Tekee välillä pahaa katsoa mitä kaikkea remonteissa heitetään pois. Jätettä syntyy ja kallisarvoisia resursseja kuluu sen kuskaamiseen ja käsittelyyn, puhumattakaan uuden materiaalin tuotanto- ja toimitusketjuista. Pyrimme Luottokamuilla tunnistamaan jo entuudestaan olemassa olevia materiaaleja, joita voisimme hyödyntää projekteissamme. Joskus tämä tarkoittaa "vanhan" materiaalin hyödyntämistä samassa kohteessa, ja joskus yhdestä projektista talteen otettun materiaalin käyttöä toisessa projektissa. Pyrimme ehdottamaan asiakkaille käytettyjä vaihtoehtoja jos sellaisia on saatavilla ilman laadun vaarantamista.

 

Jätteen lajittelu ja kierrätys

On hienoa, miten hyvin huolella lajiteltua jätettä voidaan nykyään hyödyntää kaikenlaisissa yhteiskunnan tarpeissa. Luottokamuilla pyrimme aina mahdollistamaan projekteissa syntyvän jätteen hyötykäytön lajittelemalla ja toimittamalla sen asianmukaisesti käsiteltäväksi. Sorttiasema onkin meidän bisnesmatkojen vakiokohde!

Henkilöt

Eppu

Eero, eli tuttavallisemmin Eppu, on Luottokamujen pääsyyllinen ja asiakaspalvelija. Eppuun kannattaa olla yhteydessä jos mielessä on projekteja, joissa voimme olla avuksi.

Mikko

Mikko toimii Luottokamujen hallituksen puheenjohtajana ja tarjoaa korvaamatonta taustatukea liiketoiminnallemme. Mikko on ison luokan johtaja ja bisnesmies Luottokamujen ulkopuolisessa elämässä, eikä (onneksi) työmaalle juuri ehdi.

Elmer

 

Elmer on rakennusalan tulevaisuuden (toki jo nykyhetken) stara. Kohtelias, luotettava ja reipas, sekä tietenkin taitava remppamies. Unelmavävyainesta!

 

Historia

Eero teki ensimmäisen, noin 10 vuoden uransa, tapahtumatekniikan parissa. Yhdysvalloissa 16-vuotiaana alkanut ura keskittyi ensimmäiset vuodet valaistukseen ja vaihtui lopulta riggerin työhön. Riggerin keskittyy tapahtumatekniikan, eli valo- ja äänilaitteiden sekä muiden rakenteiden turvalliseen ripustamiseen tapahtumapaikan kattorakenteista. Päätä ei saa huimata korkeuksissa ja työ pitää tehdä tarkasti ja huolellisesti, jotta yleisö ja esiintyjät voivat olla turvallisesti tuhansien kilojen painoisten laitteistojen alapuolella.

 

Odottamattomien mutkien kautta Eero päätyi sitten pukumieheksi PricewaterhouseCoopersille. 12 vuoden ura rakentui tilintarkastuksen parissa koetuista monipuolisista seikkailuista. Suomen suurimpiin yrityksiin kuuluvien asiakkaiden tarkastus vei ympäri maailmaa ja isoihin pöytiin, mutta senioritehtävissä itse tekemisen ja kehittämisen kaipuu kävi lopulta liian suureksi ja tehtävät vaihtuivat. PwC-uran viimeiset neljä vuotta Eero toimi PwC:n kunnianhimoisessa Audit Transformation kehitysohjelmassa luomassa innovaatioita ja toimintamalleja, joilla yrityksen toimintaa vietiin tulevaisuuteen. Myös tässä tehtävässä mahdollisuus tehdä itse väheni senioriteetin kasvaessa ja lopulta oli pakko tehdä rohkea liike ja jättää toimistoelämä taakse. Oli aika toteuttaa pitkäaikainen unelma ja muuttaa rakentamis- ja remontointiharrastus ammatiksi.

 

Luottokamut perustettiin elokuussa 2021 ja täysipäiväistä toiminnasta tuli lokakuun lopussa. Kokemuksen ja töiden kehittyessä tuli mahdollisuus jatkaa unelmien toteuttamista: Luottokamuihin kuuluu jo Eeron lisäksi pari nuorta kamua ja pakettiauto! Living the dream.